Hava sıcaklıkları azalıyor

Türkiye'nin kuzeydoğu kesimleri ile Doğu Akdeniz'de aralıklarla sağanak ve gökgürültülü sağanak şeklinde görülecek yağışların; öğle saatlerinden sonra Ordu ve Giresun çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.MARMARA: Genellikle parçalı, doğusu çok bulutlu

Hava sıcaklıkları azalıyor

Türkiye'nin kuzeydoğu kesimleri ile Doğu Akdeniz'de aralıklarla sağanak ve gökgürültülü sağanak şeklinde görülecek yağışların; öğle saatlerinden sonra Ordu ve Giresun çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

MARMARA: Genellikle parçalı, doğusu çok bulutlu geçecek.

 

EGE: Parçalı ve az bulutlu geçecek.

 

AKDENİZ: Parçalı ve az bulutlu, zamanla doğusu çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Adana, Osmaniye ve K.Maraş aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

 

İÇ ANADOLU: Genellikle parçalı ve az bulutlu, zamanla doğusu çok bulutlu geçecek.

 

BATI KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, Kastamonu ve Sinop çevreleri aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

 

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, kıyı kesimleri ile Gümüşhane, Bayburt ve Artvin çevreleri aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışlar öğle saatlerinden sonra Ordu ve Giresun çevrelerinde kuvvetli olacak.

 

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, Erzincan, Erzurum, Kars ve Ardahan çevreleri aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

 

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu, zamanla batısı çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra G.Antep ve Kilis çevreleri aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler