Hastaya büyük şok!

 Erzurum’da 15 gün hastanede tedavi gördükten sonra taburcu olan vatandaş evine döndüğünde ziynet eşyalarının çalınması şokunu yaşadı. Edinilen bilgiye göre, Erzurum’un Aziziye ilçesi Dadaşkent semtinde meydana gelen olayda; F. Y., rahatsızlığı nedeniyle

Hastaya büyük şok!

 

Erzurum’da 15 gün hastanede tedavi gördükten sonra taburcu olan vatandaş evine döndüğünde ziynet eşyalarının çalınması şokunu yaşadı. 

Edinilen bilgiye göre, Erzurum’un Aziziye ilçesi Dadaşkent semtinde meydana gelen olayda; F. Y., rahatsızlığı nedeniyle 15 gün süre hastanede yattı. Bu sırada F. Y’ye eşi refakatçilik yaptı. Daha sonra hastaneden taburcu olan F. Y., eşiyle birlikte evine döndü. Bu sırada şok yaşayan F. Y., evinin camlarının kırık olduğunu gördü. Durumu polise bildiren F. Y., ziynet eşyalarının çalındığı belirterek şikayette bulundu. Evde yapılan incelemede 1 adet altın bilezik, 1 adet altın yüzük, 1 adet altın zincir ve altın küpelerin çalındığı belirlendi.

Evde parmak izi alan polis ekipleri hırsız yada hırsızların yakalanması için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam