Hastaneye kaldırılan işçi sayısı attı!

Alınan bilgiye göre, olay sabah saatlerinde İzmir’in Aliağa ilçesinde meydana geldi. İddialara göre, limanda taşeron olarak çalışan işçiler, sabah kahvaltısını yaptıktan bir müddet sonra aniden rahatsızlandı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen

Hastaneye kaldırılan işçi sayısı attı!

Alınan bilgiye göre, olay sabah saatlerinde İzmir’in Aliağa ilçesinde meydana geldi. İddialara göre, limanda taşeron olarak çalışan işçiler, sabah kahvaltısını yaptıktan bir müddet sonra aniden rahatsızlandı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, mide bulantısı, kusma ve karın ağrısı şikayeti olan işçilere, ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Rahatsızlanan işçi sayısı sürekli artarken, şuana kadar 97 işçinin gıda zehirlenmesi şüphesiyle Aliağa Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındığı öğrenildi.

İLK BULGULAR GIDA ZEHİRLENMESİ

Öte yandan, olay duyulur duyulmaz işçi yakınları Aliağa Devlet Hastanesine akın etti. Tedavi altına alınan ve serum takılan işçilerden bazılarının ise taburcu edilerek dinlenmesi için evlerine gönderildiği öğrenildi. Aliağa Devlet Hastanesi yetkilileri, olayla ilgili kesin sonucun iki gün içerisinde netlik kazanacağını, ilk bulguların gıda zehirlenmesi olduğunu ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam