Hastanede rehine krizi

Kayseri Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'ne akşam saatlerinde bir hastasını ziyarete giden G. T. isimli kadın, F. Ş. ismindeki refakatçiyi rehin aldı. Hasta odasının pencere camını kıran G. T, eline aldığı cam parçasını Ş'nin boğazına dayadı. Olayın emniyet

Hastanede rehine krizi

Kayseri Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'ne akşam saatlerinde bir hastasını ziyarete giden G. T. isimli kadın, F. Ş. ismindeki refakatçiyi rehin aldı. Hasta odasının pencere camını kıran G. T, eline aldığı cam parçasını Ş'nin boğazına dayadı. Olayın emniyete haber verilmesi üzerine hastaneye çok sayıda polis geldi. İtfaiye ekipleri ve ambulans da hastane bahçesinde hazır bulundu. İtfaiye, şahsın kendisini aşağıya atma ihtimaline karşı pencere altına şişme kurtarma yatağı açtı. Hastaneye eşinin gelmesini isteyen şizofren hastası olduğu belirtilen G. T.'yi polis ve psikolog uzun süre ikna etmeye çalıştı. Yaklaşık 1,5 saat süreyle rehin aldığı kişinin boğazını kesmekle tehdit eden şahıs sonunda elindeki camı atarak ikna oldu. Sakinleştirici iğne yapılan T. daha sonra aynı hastanede tedavi altına alındı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam