Hacer'in suçu ne?

14 yaşından bu yana hayat ona hiç gülmedi. Artvin’den Trabzon’a gelen üç çocuk annesi Hacer Solmaz yaşama tutunmaya çalışıyor. Tek başına tutunabilirse!Artvin’in Borçka ilçesinde 14 yaşında yüzünü hiç görmediği eşine zorla evlendirilen Hacer Solmaz şiddet

Hacer'in suçu ne?

14 yaşından bu yana hayat ona hiç gülmedi. Artvin’den Trabzon’a gelen üç çocuk annesi Hacer Solmaz yaşama tutunmaya çalışıyor. Tek başına tutunabilirse!

Artvin’in Borçka ilçesinde 14 yaşında yüzünü hiç görmediği eşine zorla evlendirilen Hacer Solmaz şiddet gördüğünü ve son olarak ta ihanete uğradığını belirterek 3 çocuğu ile birlikte yeni bir hayata başlamak için Trabzon’a geldi.

Eşinden boşandığını,ailesinin de kendisine kapılarını kapadığını belirten Hacer Solmaz “Kadına şiddet noktasında mağdur olan yüzlerce kadından biriyim. Ne söylesem,ne yapsam boş. Ölmeyi çok istedim, beni hayatta tutan tek şey çocuklarım. Onlar için yaşıyorum” dedi.

Trabzon’da yardımseverlerin desteğine ihtiyaç duyduğunu belirten Hacer Solmaz “Sobam yok,odunum yok.En önemlisi işim yok.Çocuklarımı okutmak istiyorum.Hiç değilse onlar benim yaşadıklarımı yaşamsın,hayat onlara gülsün bari” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam