Güvenlik timleri göz açtırmadı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı güven timleri ise tacizcilere göz açtırmadı. Doğu Anadolu Bölgesi'nden İstanbul'a geldiğini iddia eden M.A. isimli şahıs, S.K. isimli mini etek giymiş kadının etek altı görüntüsünü çekerken güven timleri tarafından suçü

Güvenlik timleri göz açtırmadı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı güven timleri ise tacizcilere göz açtırmadı. Doğu Anadolu Bölgesi'nden İstanbul'a geldiğini iddia eden M.A. isimli şahıs, S.K. isimli mini etek giymiş kadının etek altı görüntüsünü çekerken güven timleri tarafından suçüstü kıskıvrak yakalandı. Şahıs, sorgulanmak üzere karakola götürülürken, S.K isimli kadın ise şikayetçi olmadı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Bilgi İşlem Şube MüdürlüğüYılbaşı önlemleri için Taksim'de Mobil Komuta Merkezi kurdu. Olası gelişmeler buradan takip edilerek anında müdahale edildi.

Mobil Komuta Merkezi'ni habercilere açan Bilgi İşlem Şube Müdürü Sait Çoban; "İstanbul genelinde 4 bin 988 kamera ile birlikte alınan tüm önlemleri buradan hem komuta edeceğiz, hem de destek sağlayacağız. Görmüş olduğunuz monitörlerden arkadaşlarımız birebir canlı olarak takip edip olası gelişmeleri, olayları, tespit ettikten sonra, zoomlayarak, diğer ekranda görünen en yakın ekibi tespit edip, telsiz aracılığı ile en yakın unsurlarımızı harekete geçireceğiz. Olası olaylara müdahale edeceğiz. Taksim'de şu an 200 kameramız var. 120 tane de mobil kamera ile takviye ettik" diye konuşmuştu.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam