Gümüşhane'de elekterik kesintisi

Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz, Gümüşhane'de yaşanan elektrik kesintisinin Tekke köyündeki elektrik dağıtım merkezindeki arızadan kaynaklandığını söyledi.Vali Yavuz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Gümüşhane merkez ile Torul, Kelkit, Köse ve Şiran ilçeleri

Gümüşhane'de elekterik kesintisi

Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz, Gümüşhane'de yaşanan elektrik kesintisinin Tekke köyündeki elektrik dağıtım merkezindeki arızadan kaynaklandığını söyledi.

Vali Yavuz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Gümüşhane merkez ile Torul, Kelkit, Köse ve Şiran ilçelerinde saat 04.35 sıralarında elektrik kesintisi olduğunu belidtti.

Kesintinin yaşanması üzerine İl Jandarma Komutanı ile arızanın yaşandığı Tekke köyüne giderek, şirket yetkililerinden bilgi aldığını ifade eden Vali Yavuz, "Kesinti sadece kendi ilimize hastı. Kürtün ilçemiz Doğankent üzerinden elektrik aldığı için bu ilçemizde elektrik kesintisi olmadı" dedi.

Arızanın giderilmesinin biraz zaman aldığını, bunun da Trabzon'dan teknik donanımlı ekibin geç gelişinden kaynakladığını kaydeden Vali Yavuz, "Trabzon'dan gelen ekibin başka bir arızaya müdahale etmesi nedeniyle gecikme yaşandı. Teknik ekibin gelmesiyle arıza saat 09.30 sıralarında giderilerek elektrik bağlantısı sağlandı. Kesinti sırasında vatandaşlarımız biraz sıkıntı çekti ama teknik donanımlı ekiple arızayı gidererek yeni bir kesintinin yaşanmaması için önlem aldık" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam