Gezi doktorlarına gözaltı

Bu kişilerin Gezi olayları sırasında yaralananlara gönüllü yardım eden TIP fakültesi öğrencileri ve sağlık uzmanları olduğu belirtildi.  Osmanbey Halaskargazi Caddesi üzerinde meydana gelen günün ilk olaylarının ardından polis gözaltı işlemi yaptı. Gözalt

Gezi doktorlarına gözaltı
Bu kişilerin Gezi olayları sırasında yaralananlara gönüllü yardım eden TIP fakültesi öğrencileri ve sağlık uzmanları olduğu belirtildi. 
 
Osmanbey Halaskargazi Caddesi üzerinde meydana gelen günün ilk olaylarının ardından polis gözaltı işlemi yaptı. Gözaltılar Ramada Oteli ve çevresinde gözlendi. 
 
Polisin otelde revire çevrilen bölüme girerek buradaki göstericileri dışarı çıkarmak istediği bu sırada otel yetkilileri dahil tartışmalar yaşandığı öğrenildi. Bu tartışmanın ardından otelden çıkan bazı kişileri gözaltına aldığı görüldü. 
 
Bunların arasında elleri arkadan kelepçeli beyaz önlüklü kişiler de vardı. Bu kişilerin olayların ilk günlerinden itibaren gönüllü yaralılara yardım eden TIP fakültesi öğrencileriyle, sağlık sektörü çalışanları oldukları belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam