Gazetecileri Linç Edeceklerdi!

 Afyonkarahisar'ın Beyyazı beldesindeki taş ocakları eylemini haber yapmaya giden basın mensuplarının zor anları kameralara yansıdı. Kanal 3 haber merkezinde çalışan Deniz Eyvazoğlu'nun 'Bizi öldürecekler mi?' şeklindeki sözleri ise belde halkının basın m

Gazetecileri Linç Edeceklerdi!

 

Afyonkarahisar'ın Beyyazı beldesindeki taş ocakları eylemini haber yapmaya giden basın mensuplarının zor anları kameralara yansıdı.

 

Kanal 3 haber merkezinde çalışan Deniz Eyvazoğlu'nun 'Bizi öldürecekler mi?' şeklindeki sözleri ise belde halkının basın mensuplarına saldırılarını özetliyor.

 

KAMERAMAN ÇEKİME DEVAM ETTİ

 

Kameraman Serdar Altın'ın soğukkanlı şekilde çekime devam etmesi aracın içerisindeki basın mensuplarının saldırıdan ne kadar etkilendiklerini gözler önüne seriyor.

 

LİNÇ ETMEYE ÇALIŞTILAR

 

Olayı anlatan Kanal 3 muhabiri Deniz Eyvazoğlu,"Biz sadece haber için gitmiştik. İnsanların sesini duyurmak için gittiğimizde bize bu şekilde yaklaşmalarına anlam veremedik. Çünkü biz 'Çekim yapmayacağız gideceğiz' dedik. Ona rağmen hala linç etmeye çalıştılar. Ben aracın içerisine sığındım, kendimi çantam ile savundum. O an orada insanlık yoktu" dedi.

 

O AN ÖLECEĞİMİ DÜŞÜNDÜM

 

Olayın 15-20 dakika belki de daha fazla sürdüğünü aktaran Eyvazoğlu, şöyle konuştu:

 

"Ben bir zaman sonra şoka girmiştim, şokun etkisindeydim. Böyle bir tavır kimseden beklemiyorduk. Özellikle kadınların ve çocukların taşlamaları arabayı yumruklamaları bizi şaşırttı. Gerçekten o an öleceğimi düşündüm. Burası benim mezarım olacak dedim. Ailem ve sevdiklerim aklıma geldi çok zor bir andı."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam