Futbol takımı zehirlendi

Üçüncü Lig 5'nci grupta mücadele eden Batman Petrolspor, Pazar günü aynı kentin takımı 72 Batmanspor'la oynayacağı maç öncesinde, futbolcular yedikleri çorba ve tavuktan zehirlendi. Futbol federasyonu, maçı ileri bir tarihe erteledi. Batman'da aynı şehrin

Futbol takımı zehirlendi
Üçüncü Lig 5'nci grupta mücadele eden Batman Petrolspor, Pazar günü aynı kentin takımı 72 Batmanspor'la oynayacağı maç öncesinde, futbolcular yedikleri çorba ve tavuktan zehirlendi. Futbol federasyonu, maçı ileri bir tarihe erteledi.

Batman'da aynı şehrin iki takımı arasında Pazar günü oynaması beklenen maç öncesinde yemekten zehirlenen Batman Petrolsporlu futbolcular, 3'er gün rapor alınca, müsabaka da Futbol Federasyonu'nca ileri bir tarihe alındı.

72 Batmanspor'la Pazar günü Batman 16 Mayıs şehir stadında oynanması planlanan maça iyi hazırlandıklarını söyleyen Kırmızı-Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Sinan Bayraktar, “İlkyarının son maçına çok iyi hazırlanmıştık. Son haftaların formda ekibi 72 Batmanspor'la zevkli ve çekişmeli bir maç oynamayı planlamıştık. Fakat, maç öncesinde futbolcularım, aldıkları çorba ve tavuktan zehirlendi. 15 futbolcuma rapor verildi. Durumu Federasyon'a ilettik. İleri bir tarihte bu maçı oynayacağız” dedi.

3'ÜNÜN DURUMU AĞIR

Batman Petrolspor Asbaşkanı Habip Tanrıseven de zehirlenen 15 futbolcudan 3'ünün durumunun ağır olduğunu ifade ederek, “Bazı futbolculadımız hastanede, diğerleri ise kulüpte tedavi görüyor” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler