Feci kazada ölü sayısı 4'e çıktı!

Diyarbakır'ın Bismil ilçesine bağlı Akbaş köyünde görev yapan öğretmenlerin içinde bulunduğu otomobil mıcırlı yolda bariyerlere çarptı.Araçtaki okul müdürü ve 3 öğretmen öldü. Kazada bir öğretmen de yaralandı. Feci kaza, Bismil-Batman karayolu üzerinde, S

Feci kazada ölü sayısı 4'e çıktı!

Diyarbakır'ın Bismil ilçesine bağlı Akbaş köyünde görev yapan öğretmenlerin içinde bulunduğu otomobil mıcırlı yolda bariyerlere çarptı.

Araçtaki okul müdürü ve 3 öğretmen öldü. Kazada bir öğretmen de yaralandı. Feci kaza, Bismil-Batman karayolu üzerinde, Sinan köyü yakınlarındaki Salât Köprüsü mevkisinde meydana geldi.

Akbaş Köyü İlköğretim Okulu'nda görev yapan okul müdürü 39 yaşındaki Hasan Ortaç, dün öğle saatlerinde, 21 TA 603 plakalı otomobiliyle Diyarbakır'a gitmek üzere meslektaşlarıyla okuldan ayrıldı. Ortaç'ın kullandığı araç Bismil-Batman sınırındaki Salât Köprüsü mevkisinde mıcıra girdi. Aşırı hız nedeniyle direksiyon hâkimiyetini kaybeden Ortaç, yolun karşısına geçerek bariyerlere çarptı. Yaklaşık 100 metre sürüklenen araç ikiye bölündü. Hasan Ortaç, İhsan Bitkin (26) ve Halime Adımak (26) olay yerinde, ağır yaralanan Ahmet Çetin de kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Araçta bulunan diğer öğretmen Seher Keklik ise ağır yaralandı. Öte yandan Kahramanmaraş'ta ehliyetsiz C.K'nin (16) kullandığı otomobil bir evin bahçesine girdi. Olayda bahçede oynayan 4 yaşındaki Buse Taş yaşamını yitirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam