Facia gibi kazada 1 ölü 3 yaralı!

Şanlıurfa'da meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, Şanlıurfa-Mardin karayolunun 50. kilometresinde Çağlar Çerçi yönetimindeki plakası öğrenilemeyen otomobil, karşı yönden gelen plakası ile sürücüsü henüz belirle

Facia gibi kazada 1 ölü 3 yaralı!

Şanlıurfa'da meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, Şanlıurfa-Mardin karayolunun 50. kilometresinde Çağlar Çerçi yönetimindeki plakası öğrenilemeyen otomobil, karşı yönden gelen plakası ile sürücüsü henüz belirlenemeyen kamyonla çarpıştı.

Kazada Fazlı Dündar hayatını kaybederken, yaralanan otomobil sürücüsü Çağlar Çerçi ile Mehmet Sadık Çerçi ve Cuma Ali Çerdik ambulanslarla Şanlıurfa'daki hastanelere kaldırılarak, tedavi altına alındı. Yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Bu arada kazada hayatını kaybeden Fazlı Dündar ve yaralanan arkadaşlarının Mersin'de öğretmen oldukları, Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesine de bir arkadaşlarının taziyesine katılmak için geldikleri ve dönüş yolunda kaza geçirdikleri öğrenildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler