Fabrika cayır cayır!

Ege Bölgesi’nin en büyük sunta fabrikası olan Balıkesir’in Edremit ilçesindeki fabrikanın bahçesinde yangın çıktı.Edinilen bilgilere göre, henüz bilinmeyen bir sebeple Ege Bölgesi’nin en büyük sunta fabrikası olan ‘Sumaş’ isimli fabrikada yangın çıktı. İl

Fabrika cayır cayır!

Ege Bölgesi’nin en büyük sunta fabrikası olan Balıkesir’in Edremit ilçesindeki fabrikanın bahçesinde yangın çıktı.

Edinilen bilgilere göre, henüz bilinmeyen bir sebeple Ege Bölgesi’nin en büyük sunta fabrikası olan ‘Sumaş’ isimli fabrikada yangın çıktı. İlçeye bağlı Kadıköy beldesi sınırları içindeki sunta fabrikasına Kadıköy beldesi ve Edremit ilçesinden itfaiye ekipleri gönderildi. Fabrikanın bahçesindeki zeytinlik alandan duman yükseldiğini gören itfaiye ekipleri, hemen alevlere müdahale etti. Rüzgarın da etkisiyle fabrikanın bahçesi tamamen alevlere teslim olurken, Orman İşletme Müdürlüğü arazözleri, Akçay, Zeytinli, Güre beldeleri ve Edremit ilçesindeki tüm itfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi.

Bitki örtüsüyle birlikte yanmaya başlayan onlarca verimli zeytin ağacı, bir türlü söndürülemedi. Gövdelerinden yanmaya başlayan zeytin ağaçları, yangını izleyen vatandaşların yüreklerini dağladı. Yaklaşık 2 saat süren yangın, itfaiye ekiplerinin yoğun uğraşları sonucunda fabrika binasına ve sunta depolarına sıçramadan söndürüldü. Yangının fabrikaya sıçramaması büyük bir faciayı önledi. Yangının çıkış nedeni ise araştırılıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam