Ev yangının da iki kişi can verdi

Alınan bilgiye göre, Salihiye Mahallesi Şehirlerarası Otobüs Terminali yanındaki Altaş ailesine ait tek katlı 2 odalı ahşap evde, henüz belirlenemeyen nedenle gece geç saatlerde yangın çıktı.Dört nüfuslu ailenin uykuda olduğu sırada çıkan ve alevlerin kıs

Ev yangının da iki kişi can verdi

Alınan bilgiye göre, Salihiye Mahallesi Şehirlerarası Otobüs Terminali yanındaki Altaş ailesine ait tek katlı 2 odalı ahşap evde, henüz belirlenemeyen nedenle gece geç saatlerde yangın çıktı.

Dört nüfuslu ailenin uykuda olduğu sırada çıkan ve alevlerin kısa sürede tüm evi sardığı yangında, Yunus Emre Altaş (2) ile Elifnur Altaş (1) öldü, baba Samet Altaş (26) ile anne Yasemin Altaş (22) da yaralandı.

İtfaiye ekipleri ve çevredekilerin yardımıyla evden çıkarılan yaralılar, Erciş Devlet Hastanesindeki ilk müdahalenin ardından Van'a sevk edildi.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam