Eskişehir'de bir binada patlama

 Arifiye Mahallesi Alaaddin Caddesi'ndeki Aktürk Apartmanı'nın ikinci katında ikamet eden Celalet Güçhan isimli kadının kullandığı tüp bitti. Güçhan, telefonla tüpçüden tüp istedi. Kısa sürede söz konusu eve gelen tüpçü, boşalan tüpü dolu tüple değiştirme

Eskişehir'de bir binada patlama

 

Arifiye Mahallesi Alaaddin Caddesi'ndeki Aktürk Apartmanı'nın ikinci katında ikamet eden Celalet Güçhan isimli kadının kullandığı tüp bitti. Güçhan, telefonla tüpçüden tüp istedi. Kısa sürede söz konusu eve gelen tüpçü, boşalan tüpü dolu tüple değiştirmeye başladı. Ancak, tüp değişimi sırasında aniden bir patlama meydana geldi. Çevredeki vatandaşlar durumu hemen polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis, yaralıları dışarıya çıkardı. Patlamada, tüpçü ile evin sahibi Celalet Güçhan ile çevredeki iki vatandaş yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Devlet Hastanesi ve Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ev sahibi ile tüpçünün durumunun ağır olduğu belirtildi. Patlamada evin camları kırıldı, balkondaki camlar ve demirler sağa sola savruldu.

 

Patlamaya neden olan iki tüp ise binanın dışarısına çıkarıldı. Hava kaçırdığı belirlenen tüpler, uzman ekiplerinin müdahalesinin ardından etkisiz hale getirildi. Binadaki doğalgaz akımı da olası bir olaya karşı kesildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam