Erkan iddialı konuştu: Kazanacağız

Geçtiğimiz sezon beklenen performansı sergileyemeyen ancak yeni sezona çok iyi bir başlangıç yapan Erkan Zengin Beşiktaş maçından sonra ikinci büyük karşılaşma olan Galatasaray maçı için iddialı konuştu. Erkan Zengin, haftanın kapışmasında favorinin Trabz

Erkan iddialı konuştu: Kazanacağız

Geçtiğimiz sezon beklenen performansı sergileyemeyen ancak yeni sezona çok iyi bir başlangıç yapan Erkan Zengin Beşiktaş maçından sonra ikinci büyük karşılaşma olan Galatasaray maçı için iddialı konuştu.

Erkan Zengin, haftanın kapışmasında favorinin Trabzonspor olduğunu söyledi.

Galatasaray’ın son dönemlerde aldığı sıkıntılı sonuçları ise ölçü kabul etmediklerini belirten Bordo-Mavililer’in yıldızı, “Favori olmamız tamamen kendi oyunumuz ve form durumumuzla alakalı. Böyle büyük maçlarda rakibin son maçlarında ne yaptığı önemli değildir. Tam tersine şu an ligin en flaş ekibi biziz ve Galatasaray bu maçı kazanarak taraftarlarına mesaj vermek isteyecektir. İyi konsantre olduk, kazanacağız” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam