Dünya şampiyonu Trabzon'da

Ziyaret sırasında Vali Kızılcık, Aynur Samat'ı altın ile ödüllendirdi. Trabzon'nun sporun tüm dollarında başarılı sporcular çıkardığını görmekten mutluluk duyduğunu belirten Vali Kızılcık "Her alanda başarılı ve ülkemizi en iyi şekilde temsil eden sporcul

Dünya şampiyonu Trabzon'da

Ziyaret sırasında Vali Kızılcık, Aynur Samat'ı altın ile ödüllendirdi. Trabzon'nun sporun tüm dollarında başarılı sporcular çıkardığını görmekten mutluluk duyduğunu belirten Vali Kızılcık "Her alanda başarılı ve ülkemizi en iyi şekilde temsil eden sporcuları görmekten mutluluk duyuyorum. Bu başarılarını olimpiyatlarda kazanacağı altın madalya ile taçlandıracağını temenni ediyorum" dedi.

Dünya Judo şampiyonu Aynur Samat ise 2012 yılında İngiltere'nin Londra kentinde yapılacak olan olimpiyatlarda altın madalya hedeflediğini ifade ederek "Olimpiyatlara gidip bana verilen emeklerin karşılığını en iyi şekilde vermek istiyorum. Başarılı olabilmek için çok çalışacağım. Sayın valimin karşısında altın madalya kazanarak çıkmak istiyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam