Düğün yemeği 500 kişiyi zehirledi

Maltepe'de dün öğle saatlerinde düğünde yedikleri yemekten zehirlenen çoğu çocuk 500 kişi hastanelere başvurdu. Kartal'daki Semiha Şakir Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'ne getirilen çocuklara ise hastaneye sığmayınca başka hastanelere sevk edildi.Maltepe Z

Düğün yemeği 500 kişiyi zehirledi

Maltepe'de dün öğle saatlerinde düğünde yedikleri yemekten zehirlenen çoğu çocuk 500 kişi hastanelere başvurdu. Kartal'daki Semiha Şakir Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'ne getirilen çocuklara ise hastaneye sığmayınca başka hastanelere sevk edildi.

Maltepe Zümrütevler Mahallesi Nurhan Sokak içerisinde bulunan bir derneğin düğün salonunda dünya evine giren Cafer Gülsuyu'nun düğününe katılan konuklar yedikleri yemekten zehirlendi. Düğün sahibi tarafından dışarıdan alınan ve bir aşçıya yaptırıldığı belirtilen düğün yemeğini düğüne katılan bin 500 kişi yedi. Düğün bittikten kısa bir süre sonra kusma ve baş dönmesi gibi şikayetlerle yaklaşık 500 kişi Anadolu yakasındaki çeşitli hastanelere başvurdu.

Yaşanan zehirlenme vakasından ise en çok çocuklar etkilendi. Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Semiha Şakir Kadın Doğum ve Çocuk Polikliniğine getirilen ç.ocuklar hastaneye sığmadı. Burada ilk müdahalesi yapılan çocuklar, kollarında serumlarla hastanenin önünde bekletilen çok sayıda ambulansa bindirildi. Çocukları zehirlenen vatandaşlar, "Yemekte tavuk, pilav ve ayran vardı. Düğünden ayrıldıktan sonra kusmaya başladılar. Bunun üzerine hastaneye getirdik" şeklinde konuştu.

Çocukların kalabalık olması ambulans görevlilerini de zor durumda bıraktı. Olay nedeniyle bir ambulansa çok sayıda çocuk bindirilerek Anadolu yakasındaki diğer hastanelere sevk edildi. Hastanelere gecenin ilerleyen saatlerine kadar çok sayıda başvurunun olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler