Dokuzuncu kat dehşeti

 Alanya ilçesi Mahmutlar beldesi Cumhuriyet Mahallesi'nde oturan 23 yaşındaki Zeynep Y, oturdukları binanın 9'uncu katından atlayarak intihar etti. Annesi ve iki erkek kardeşi ile birlikte yaşayan Zeynep Y, henüz belirlenemeyen bir nedenle ailesi ile tart

Dokuzuncu kat dehşeti

 

Alanya ilçesi Mahmutlar beldesi Cumhuriyet Mahallesi'nde oturan 23 yaşındaki Zeynep Y, oturdukları binanın 9'uncu katından atlayarak intihar etti.
 
Annesi ve iki erkek kardeşi ile birlikte yaşayan Zeynep Y, henüz belirlenemeyen bir nedenle ailesi ile tartıştı. Tartışmanın ardından odasına geçeceğini söyleyen genç kız, balkona çıkarak 9'uncu kattan atladı.
 
Olay yerinde hayatını kaybeden kızın cenazesi, otopsi yapılmak üzere Alanya Belediye Mezarlığı morguna kaldırıldı. Zeynep Y'nin arkadaşları genç kızın herhangi bir sorunu olmadığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam