Doğu Karadeniz'de kar sürprizi

Doğu Karadeniz'in yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu.Hava sıcaklıklarının düştüğü yörenin yüksek kesimlerinden Rize-Erzurum karayolunun 2 bin 640 rakımlı Ovit Dağı mevkisinde başlayan kar yağışı, aralıklarla devam ediyor. Kar kalınlığının yaklaşık

Doğu Karadeniz'de kar sürprizi

Doğu Karadeniz'in yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu.

Hava sıcaklıklarının düştüğü yörenin yüksek kesimlerinden Rize-Erzurum karayolunun 2 bin 640 rakımlı Ovit Dağı mevkisinde başlayan kar yağışı, aralıklarla devam ediyor. Kar kalınlığının yaklaşık 15 santimetreye ulaştığı bölgede, karayolları yetkilileri zincirsiz araç geçişine izin vermiyor.

Gümüşhane'nin Torul ilçesine bağlı 3 bin 331 rakımlı Abdalmusa Zirvesi'nde de öğle saatlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman yerini sağanağa bırakıyor,

Meteoroloji yetkilileri, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda sağanak, yüksek kesimlerde ise karla karışık yağmur ve karın etkili olacağını bildirdi.

Yetkililer, Ovit Dağı'nda yolculuk yapacak sürücüleri, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları ve kar lastiği ile zincir kullanmaları konusunda uyardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam