Çok sayıda mühimmat ele geçirildi

Suriye'den Türkiye'ye giriş yapan iki otomobilde yapılan aramada çok sayıda tüfek ve tabanca ile bu silahlara ait fişekler ele geçirildi.Akçakale Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Bölge Amirliği ekipleri, şüphe üzerine, Akçakale Gümrük Kapısı'ndan

Çok sayıda mühimmat ele geçirildi

Suriye'den Türkiye'ye giriş yapan iki otomobilde yapılan aramada çok sayıda tüfek ve tabanca ile bu silahlara ait fişekler ele geçirildi.

Akçakale Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Bölge Amirliği ekipleri, şüphe üzerine, Akçakale Gümrük Kapısı'ndan Türkiye'ye giriş yapan Suriye uyruklu M.W.J. yönetimindeki 542339 plakalı araç ile yine Suriye uyruklu N.K.'nin kullandığı 135562 Suriye plakalı araçta kapsamlı arama yaptı. Arama sonucu, otomobillerde, 120 havalı tüfek, 50 kurusıkı tabanca, 60 bin havalı saçma fişeği, 14 bin 300 av tüfeği fişeği, 4 bin 500 kurusıkı tabanca mermisi, 107 tüfek dürbünü ile 280 kilo kıyılmış tütün ele geçirildi.

Ele geçen silah ve mühimmata el koyulurken, şüpheliler gözaltına alınarak soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam