Büyük ikramiye talihlisi polis çağırdı!

Milli Piyango’nun yılbaşı özel çekilişinde büyük ikramiyeyi kazanan 4 talihliden biri olan Şahin Özdemir, bileti çalınmasın diye çağırdığı polis eşliğinde notere giderek işlem yaptırdı.Milli Piyango’nun yılbaşı özel çekilişinde büyük ikramiye olan 45 mily

Büyük ikramiye talihlisi polis çağırdı!

Milli Piyango’nun yılbaşı özel çekilişinde büyük ikramiyeyi kazanan 4 talihliden biri olan Şahin Özdemir, bileti çalınmasın diye çağırdığı polis eşliğinde notere giderek işlem yaptırdı.

Milli Piyango’nun yılbaşı özel çekilişinde büyük ikramiye olan 45 milyon lirayı kazanan 4 talihliden biri olan güvenlik görevlisi Şahin Özdemir (25), haberi alınca bayıldı. Mersin’de 1.5 yıldır bir güvenlik şirketinde çalışan talihli Şahin Özdemir, 800 lira maaş alan, kirada oturan ve zorlukla geçinen bir kişi. Evli ve bir kızı var.
 
Aslen Gaziantepli ve ailenin 7 çocuğundan biri. Yılbaşı günü çalıştığı firmaya gidip maaşını alan Özdemir, biletini de Adana’dan aldırmış. Geceyi Mersin’de bir yakınının evinde geçiren Özdemir, ertesi gün işyerine gitti ancak cüzdanının kayıp olduğunu fark etti. Cüzdanını bulmak için evinde kaldığı yakınını aradı. Kayın biraderi, cüzdanını işyerine getirip Özdemir’e teslimetti.
 
Cüzdanını kontrol ettiğinde bileti fark eden Özdemir, bir gazete alıp numaraları kontrol etmeye başlayınca gözlerine inanamadı. Büyük ikramiye kendisine çıkmıştı. Bir yakınını arayıp internetten numarayı kontrol etmesini istedi. Telefondaki ses, “Büyük ikramiyeyi kazandın” diye haykırıyordu. Şahin Özdemir, bu şoka daha fazla dayanamadı ve yere düşüp bayıldı. 
 
Arkadaşlarının yardımıyla kendine gelen Özdemir, soluğu evde aldı. Durumu eşine ve kardeşlerine anlattı. Bir anda evi doldu taştı. Şokun etkisinden kurtulamayan Özdemir, sıkı sıkıya elinde tuttuğu bileti çaldırırım endişesiyle polis çağırdı. Polis eşliğinde notere gitti. Hiç vakit kaybetmeden işlemlerini yaptıran talihli, bileti alıp özel bir araçla ikramiyesini almak üzere Ankara’ya doğru yola çıktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam