Bu kez hedefinde TSK var

 Eylemleriyle sık sık adından söz ettiren Redhack grubu bu kez TSK'yı hackledi. Redhack, bu kez Kara Kuvvetleri Komutanlığı 2. KomandoTugay Komutanlığı bünyesindeki evrakları yayınladı. Ünlü hacker grubu daha önce defalarca İçişleri Bakanlığı'nın sitesini

Bu kez hedefinde TSK var

 

Eylemleriyle sık sık adından söz ettiren Redhack grubu bu kez TSK'yı hackledi. Redhack, bu kez Kara Kuvvetleri Komutanlığı 2. KomandoTugay Komutanlığı bünyesindeki evrakları yayınladı. Ünlü hacker grubu daha önce defalarca İçişleri Bakanlığı'nın sitesini hacklemişti.

 

2. Komando Tugayı'nda görevli her askeri personelin, doğum yerlerine kadar dökümünün bulunduğu belgeleri yayınlayan redhack, "Biz bu bilgileri ele geçirebiliyorsak yabancı servisler ne yapıyordur? işte ülkeyi koruyanların hali, küçük bir örnek" diyerek eylemini duyurdu.

Genelkurmay Başkanlığı henüz bir açıklama yapmadı..

Hacker grubu, Uludere Katliamının aydınlatılmaması, subay ve astsubayların haklarının tanınmasını istediklerini da hatırlattı.

Redhack en son Türk Hava Yolları'ndaki eylemi desteklemek amacıyla şirketin sitesini kullanılamaz hale getirmişti. İçişleri Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü'nün siteleri de Redhack'in defalarca çökerttiği yerler arasındaydı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam