Böyle arkadaş olmaz olsun!

Edinilen bilgiye göre, Canik ilçesi Gazi Mahallesi'nde evine giden Şehmuz Ş. (31), arkadaşı Azmi B.'nin (31) bir arkadaşı ile birlikte yol kenarında alkol aldığını gördü. İddiaya göre, Azmi B.'nin yoldan geçen arkadaşı Şehmuz Ş.'ye küfürlü konuşması ve ha

Böyle arkadaş olmaz olsun!

Edinilen bilgiye göre, Canik ilçesi Gazi Mahallesi'nde evine giden Şehmuz Ş. (31), arkadaşı Azmi B.'nin (31) bir arkadaşı ile birlikte yol kenarında alkol aldığını gördü. İddiaya göre, Azmi B.'nin yoldan geçen arkadaşı Şehmuz Ş.'ye küfürlü konuşması ve hakaretler etmesinin ardından ayrıldılar. Bir süre sonra evine giden Şehmuz Ş., yaklaşık 1 saat sonra Azmi B.'nin evine gelerek bağırması üzerine tartışma burada yeniden başladı. Arkadaşının hakaretleri karşısında mutfaktan ekmek bıçağı alarak evinin önüne inen Şehmuz Ş. ile arkadaşı arasında kavga çıktı. Kavga sırasında Şehmuz Ş., arkadaşının boğazına elindeki ekmek bıçağını sapladı. Azmi B. hayatını kaybederken, arkadaşı polis tarafından gözaltına alındı. Alkollü olduklarını iddia edilen iki arkadaşın aralarında daha önce bir husumet olmadığı belirtilirken, zanlı ifadesinde alkol alan arkadaşının yoldan geçerken hareketler ettiğini, eve gittiğinde tekrar gelerek hakaretlerini sürdürdüğünü, bıçağın boğuşma sırasında kazayla saplandığını savundu. Zanlı, emniyetteki sorgu sunun ardından adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam