Beton mikserin altında can verdi

Tekirdağ merkezde karayolları ışıklı kavşağında iddiaya göre bir marketten alış veriş yaptıktan sonra yoldan karşıya geçmeye çalışan beton mikserinin altında kaldı.Tekirdağ merkezde karayolları ışıklı kavşağında iddiaya göre bir marketten alış veriş yaptı

Beton mikserin altında can verdi

Tekirdağ merkezde karayolları ışıklı kavşağında iddiaya göre bir marketten alış veriş yaptıktan sonra yoldan karşıya geçmeye çalışan beton mikserinin altında kaldı.

Tekirdağ merkezde karayolları ışıklı kavşağında iddiaya göre bir marketten alış veriş yaptıktan sonra yoldan karşıya geçmeye çalışan Şerife İvgen (62) Süleyman Ulusoy’un (47), kullandığı 34 YL 3299 plakalı dev beton mikserinin altında kalarak feci şekilde can verdi.

Edinilen bilgiye göre; talihsiz kadın evden çıkıp yakındaki bir marketten alış veriş yapmak için kavşağın bulunduğu noktadan yolun karşısına tam geçmek üzereyken okullar bölgesi yan yoldan gelmekte olan dev beton mikserini fark edemedi. Kazada hayatını kaybeden Şerife İvgen’in cesedi Tekirdağ Devlet Hastanesine kaldırılırken kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapatılan cadde olay yeri inceleme ekiplerinin ve Cumhuriyet Savcısının yaptığı incelemelerden sonra trafiğe açıldı.

Mikser sürücüsü Süleyman Ulusoy'un karşıya geçmekte olan kadını göremediğini iddia ettiği belirtildi.

Gözaltına alınan sürücü Süleyman Ulusoy polis merkezindeki sorgusunun ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler