Asansör kavgası kanlı bitti

 Elazığ'da aynı apartmanda oturan 2 ailenin çocuklarının asansöre binme konusunda çıkan kavgasına büyükler de karıştı. Tabancaların kullanıldığı kavgada 27 yaşındaki Rahmi Ayaz öldürüldü, 3 kişi de yaralandı.  Elazığ'ın Doğukent Mahallesi'nde bir apartman

Asansör kavgası kanlı bitti

 

Elazığ'da aynı apartmanda oturan 2 ailenin çocuklarının asansöre binme konusunda çıkan kavgasına büyükler de karıştı. Tabancaların kullanıldığı kavgada 27 yaşındaki Rahmi Ayaz öldürüldü, 3 kişi de yaralandı.  

Elazığ'ın Doğukent Mahallesi'nde bir apartmanda oturan 2 ailenin çocukları arasında, asansöre binme konusunda dün akşam kavga çıktı. Kavgaya büyüklerin de karışması üzerine çıkan arbedede tabancalar da kullanıldı. Olayda Rahmi Ayaz, olay yerinde ölürken, Ramazan Ayaz, İzzetin Ayaz ve Recep Ören de silahla vurularak yaralandı. Yaralılar Fırat Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı. 

 

Bu arada hastanede tedavi gören yaralıların yanına giden R.A.'yı şüphe üzerine arayan polisler bir tabanca buldu. Polis, olayla ilgili başlattığı soruşturmayı sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam