Ankara'da Öğrenci arbedesi

 'Suriye'de Savaş, Üniversitelerde AKP'yi İstemiyoruz' pankartı taşıyarak okula girmek isteyen GENÇ-SEN üyelerini özel güvenlik görevlileri ve Kılıç'ın korumaları engelledi. Arbede sırasında yaralanan bir öğrenci ambulansla hastaneye kaldırıldı. Anayasa M

Ankara'da Öğrenci arbedesi

 'Suriye'de Savaş, Üniversitelerde AKP'yi İstemiyoruz' pankartı taşıyarak okula girmek isteyen GENÇ-SEN üyelerini özel güvenlik görevlileri ve Kılıç'ın korumaları engelledi. Arbede sırasında yaralanan bir öğrenci ambulansla hastaneye kaldırıldı.

 
Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, Hacettepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nin akademik açılış programına katılmak üniversiteye geldi. Kılıç'ın üniversiteye gelişi sırasında GENÇ-SEN üyeleri 'Suriye'de Savaş, Üniversitelerde AKP'yi İstemiyoruz' yazılı pankart açtı.
 
Üniversitenin özel güvenlik görevlileri ve Kılıç'ın korumaları GENÇ-SEN üyeleri tarafından açılan pankartı kaldırmak isteyince arbede çıktı. Çıkan arbedede bir kız öğrenci başından yaralandı. Yaralı öğrenci ilk müdahaleyi öğrenci arkadaşları tarafından yapıldı. Yaralanan öğrenci daha sonra üniversiteye gelen 112 Acil Servis ambulansı tarafından hastaneye kaldırıldı.
 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam