Amcasının eşini diri diri yaktı

Kırşehir'de 3 gün önce yangında öldüğü zannedilen yaşlı kadınının katil zanlısı, tatbikatta her şeyi itiraf etti.Zanlı K.K.'ya (25) yanan evde yaptırılan tatbikatta, amcasının eşi Elmas Karaaslan'ı nasıl öldürdüğü ortaya çıktı. Soğukkanlılık içerisinde iş

Amcasının eşini diri diri yaktı

Kırşehir'de 3 gün önce yangında öldüğü zannedilen yaşlı kadınının katil zanlısı, tatbikatta her şeyi itiraf etti.

Zanlı K.K.'ya (25) yanan evde yaptırılan tatbikatta, amcasının eşi Elmas Karaaslan'ı nasıl öldürdüğü ortaya çıktı. Soğukkanlılık içerisinde işlediği cinayeti anlatan katil zanlısı, ilk önce tartıştıklarını, ardından sandalye ile birkaç defa yengesinin kafasına vurduğunu ve yere düştükten sonrada saçlarına döktüğü kolonya ile cesedi yaktığını itiraf etti.

Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı eve basın mensuplarının girmesine izin verilmezken, zanlı kendisine sorulan soruları cevapsız bıraktı.

Olay, Kırşehir'in Mucur ilçesi Acıöz Mahallesi'nde 3 gün önce meydana gelmişti. Yalnız yaşayan 73 yaşındaki Elmas Karaaslan'ın evde çıkan yangın sonucu öldüğü zannedilirken, emniyet ekipleri yangın sonrası başlattıkları tahkikat sırasında şaşırtıcı bir sonuçla karşılaştı.

Şüpheli tavırları ve yaralanan elleri için düzgün cevap veremeyen şahsı çapraz sorguya alan ekipler, zanlının itirafları karşısında şoke oldu. Daha önce de aynı evden hırsızlık yaptığı iddia edilen K.K. sevk edildiği savcılıkta tutuklanırken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam