AKP'li meclis üyesine saldırı

Manisa İl Genel Meclisi Hayrullah Solmaz’a silahlı saldırıda bulunduğu gerekçesiyle aranırken avukatıyla gidip polise teslim olan Yetkin Uysal, çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.  Cezaevine gönderilen Uysal'ın, Nöbetçi 4'ncü Sulh Ceza Mahkemesi’ndeki ifade

AKP'li meclis üyesine saldırı
Manisa İl Genel Meclisi Hayrullah Solmaz’a silahlı saldırıda bulunduğu gerekçesiyle aranırken avukatıyla gidip polise teslim olan Yetkin Uysal, çıkarıldığı mahkemede tutuklandı. 
 
Cezaevine gönderilen Uysal'ın, Nöbetçi 4'ncü Sulh Ceza Mahkemesi’ndeki ifadesinde, Hayrullah Solmaz ile bir husumetinin olmadığını belirtip, "4 ay önce çalıştığım fırındaki işimden ayrıldım. O günden beri de işsizim. Babamın vasıtasıyla tanıştığım Solmaz’dan iş istedim. Her an bana bir iş ayarlayabileceğini söyledi. Bu nedenle de arada yanına gidip, sözünü verdiği işin akibetini soruyordum. Olay akşamı da parktan çıktığını görünce, arka taraftan dolaşıp, yaklaştım. Selam verdim. Başını eğerek selamı aldı. 'İş bulacaktınız ne oldu' diye sorunca, morali bozuk olacak ki küfür edip, 'Hadi git, seninle uğraşamam şu an' diye karşılık verdi. Beni oyalamasına ve küfürlü cevap vermesine sinirlendim. 7.65’lik Karadeniz yapımı tabancamı belimden çıkarttım. Sonra korkutmak amacıyla 4 kurşunu yere sıktım. Karadeniz çocuğuyum, silah sempatisi içinde büyüdüğüm için bu tabanca bende her zaman oluyor. Usta atıcıyım. İstesem kendisini öldürebilirdim. Ayrıca tabancamda 3 kurşunu da bırakmazdım” dediği öğrenildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam