81 yaşındaki dede, baltayla dehşet saçtı

ERZURUM'da 81 yaşındaki Ali Kahraman 74 yaşındaki eşi Adalet Kahraman'ı balta ile başına vurarak öldürdü. Olayı öğrenen çiftin çocukları evin önünde sinir krizi geçirdi. Olay bu sabah saatlerinde merkez Yakutiye ilçesindeki Yoncalık Mahallesi Değirmenci S

81 yaşındaki dede, baltayla dehşet saçtı
ERZURUM'da 81 yaşındaki Ali Kahraman 74 yaşındaki eşi Adalet Kahraman'ı balta ile başına vurarak öldürdü. Olayı öğrenen çiftin çocukları evin önünde sinir krizi geçirdi.
 
Olay bu sabah saatlerinde merkez Yakutiye ilçesindeki Yoncalık Mahallesi Değirmenci Sokakta meydana geldi. Evli ve 3'ü erkek olmak üzere 5 çoçuk sahibi Adalet-Ali Kahraman çifti arasında bir süre önce taşındıkları apartmanın üst katındaki evlerinde tartışma yaşandı. Aşırı kıskançlıktan dolayı sık sık tartışma yarattığı iddia edilen Ali Kahraman, yine aynı sebepten dolayı çıkan kavga sonrası eşinin başına baltayla vurdu. Eşi Adalet Kahraman'ı hunharca öldüren Ali Kahraman daha sonra adliyeye giderek teslim oldu. 
 
112 Acil Servisle birlikte eve giden polis, Adalet Kahraman'ın kanlar içindeki cansız bedeni ile karşılaştı. Olay yeri ekipleri ve savcılık evde inceleme yaparken acı haberi duyan Kahraman çiftinin çocukları eve geldi. Annelerinin öldürüldüğü evin önünde sinir krizi geçirken çiftin çocuklarına sakinleştirici iğne yapıldı. Babaları Ali Kahraman'a beddua eden ailenin çocukları, "Baba ne yaptın? Bizi hem anasız hem de babasız bıraktın" diye ağladılar.
 
Çiftçilik yapan Ali Kahraman'ın şehre yerleştiğini cinayeti işlediği mahaleye ise yeni taşındığı ifade edildi. Çiftler arasında uzun bir süredir anlaşmazlık yaşandığını belirten yakınları Ali Karaman'ın aşırı kıskanç olduğu söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam