5 Bin uyuşturucu hap çıktı!

 İzmir'in Menderes ilçesinde şüphe üzerine durdurulan otomobilde 5 bin 200 adet ectacsy uyuşturucu hap ele geçirildi. Gözaltına alınan zanlı R.A., önce hapların ilaç olduğunu söyledi. Daha sonra da "Uyuşturucu hapları satmayacaktım. Kendim içmek için satı

5 Bin uyuşturucu hap çıktı!

 

İzmir'in Menderes ilçesinde şüphe üzerine durdurulan otomobilde 5 bin 200 adet ectacsy uyuşturucu hap ele geçirildi. Gözaltına alınan zanlı R.A., önce hapların ilaç olduğunu söyledi. Daha sonra da "Uyuşturucu hapları satmayacaktım. Kendim içmek için satın aldım" dedi. Şüpheli sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

İzmir İl Jandarma Alay Komutanlığı'na bağlı Kısıkköy İlçe Jandarma Karakolu ekipleri, yol kontrolleri sırasında içerisinde R.A.(30) ile A.Y'nin (40) bulunduğu kiralık otomobili durdurdu. Otomobil içerisinde yapılan aramalarda, torpido ve bagaj kısmında içerisinde çok sayıda uyuşturucu hapların bulunduğu paketler ele geçirildi. Şahısların ilaç olduğunu söylemesine inanmayan jandarma ekipleri, paketleri açtığında ilaç diye söylenen hapların ectacsy olduğunu belirledi. Otomobilde gizli bölmeler olabileceğini düşünen ekipler, Narkotik köpekleri ile de arama yaptı. Araçta yapılan araştırmada 5 bin 200 adet hap ele geçirilirken araçta bulunan iki kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden A.Y ifadesinde uyuşturucu haplarla bir bağlantısı bulunmadığını ve haberi olmadığını söylediği öğrenildi. Otomobili kullanan R.A ise uyuşturucu hapların kendisine ait olduğunu, Alsancak semtinde adını ve kimliğini bilmediği bir kişiden tanesi 15 liradan satın aldığını itiraf ettiği ve hapları satmak için değil, içmek için aldığını söylediği öğrenildi. Sorgulaması tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen şüphelilerden A.Y. serbest bırakılırken R.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam