3 yaşında yanarak can verdi !

Bursa'da 3 yaşındaki bir çocuk çakmakla oynarken yangın çıkardı. Yangının bir süre sonra büyümesi sonucu çocuk hayatını kaybetti.Edinilen bilgiye olay, Bursa'nın Gürsu ilçesinde gerçekleşti. Annesi Süheyla Ç. ile birlikte evde bulunan Tekin, iddiaya göre,

3 yaşında yanarak can verdi !

Bursa'da 3 yaşındaki bir çocuk çakmakla oynarken yangın çıkardı. Yangının bir süre sonra büyümesi sonucu çocuk hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye olay, Bursa'nın Gürsu ilçesinde gerçekleşti. Annesi Süheyla Ç. ile birlikte evde bulunan Tekin, iddiaya göre, yatak odasına geçerek, eline geçirdiği çakmakla oynamaya başladı. Minik Tekin'in çakmakla oynarken çıkardığı iddia edilen yangın kısa sürede yatak odasını sardı.

Yangını fark eden anne Süheyla Ç., komşusu Onur O.'dan yardım istedi. Anne ve komşusu Tekin Ç., odadan çıkarmayı başaramadı. Süheyla Ç. ve Onur O.'nun dumandan zehirlendiği yangına müdahale eden itfaiye ekipleri kısa sürede yangını söndürdü. Yangından sonra Tekin Ç.'nin cansız bedeni evden çıkarılarak Bursa Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam