200 bin dolarlık cantaya el kondu

Yurda kaçak yolla sokulmak istenilen yaklaşık 200 bin Dolar değerindeki timsah ve yılan derisinden yapılmış kol çantalarına gümrük ekipleri tarafından el konuldu. Mısır Hava Yolları'na ait bir uçakla, Kahire'den İstanbul Atatürk Havalimanı'na gelen Türk v

200 bin dolarlık cantaya el kondu

Yurda kaçak yolla sokulmak istenilen yaklaşık 200 bin Dolar değerindeki timsah ve yılan derisinden yapılmış kol çantalarına gümrük ekipleri tarafından el konuldu.
 
Mısır Hava Yolları'na ait bir uçakla, Kahire'den İstanbul Atatürk Havalimanı'na gelen Türk vatandaşı M.U.'nun valizleri Atatürk Havalimanı gümrük ekipleri tarafından X-Ray cihazında arandı. Yapılan aramalar sonucunda çok sayıda timsah ve yılan derisinden yapılmış kol çantaları tespit edildi. Piyasa değeri yaklaşık 200 bin Dolar olan çantalara gümrük ekipleri tarafından el konuldu. El konulan çantaların bazılarının üzerinde bulunan timsah kafası dikkat çekti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam