2 askerimiz şehit

Diyarbakır'da güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada 2 askerimiz şehit oldu.

2 askerimiz şehit

Lice'de, Diyarbakır-Bingöl karayolu Kayacık yol ayrımında güvenlik güçleriyle PKK mensupları arasında çıkan çatışmada, 2 asker şehit oldu.

Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, Kayacık yol ayrımında devamlı bir şekilde patlamalar meydana geldiğini, bu nedenle güvenlik güçlerinin o bölgede tedbirler aldığını söyledi.

Bu sabah da güvenlik güçlerince bölgede faaliyet yürütüldüğünü kaydeden Toprak, ''Kocaköy, Lice ve Bingöl yolu üzerindeki Kayacık yol ayrımında, güvenlik güçlerinin faaliyeti sırasında bir taraftan mayın patlaması olurken, diğer taraftan da teröristlerle çatışma çıktı. Çatışmada, faaliyette bulunan timden bir jandarma astsubay ve bir uzman çavuş şehit oldu. Hepimizin başı sağ olsun'' dedi.

Toprak, patlama nedeniyle yolun yarısının göçtüğünü, bölgede yoğun bir şekilde operasyonların sürdüğünü bildirdi.

Cumhurbaşkanı Gül'den Özel'e başsağlığı mesajı

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül gönderdiği telgrafta, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'e, şehitlerin ailelerine, millete ve Türk Silahlı Kuvvetleri'ne başsağlığı dileklerini iletti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Şehirler