13 yaşındaki erkeğe tecavüz!

İzmir'in Çiğli İlçesi'nde, okuldan arta kalan zamanlarında ailesine katkı sağlamak ve eğitim parasını karşılamak için markette su dağıtımı yapan 13 yaşındaki erkek öğrenci Ö. S. , burada tanıştığı 57 yaşındaki evli 3 coçuk babası İ. D. 'nin tecavüzüne uğr

13 yaşındaki erkeğe tecavüz!

İzmir'in Çiğli İlçesi'nde, okuldan arta kalan zamanlarında ailesine katkı sağlamak ve eğitim parasını karşılamak için markette su dağıtımı yapan 13 yaşındaki erkek öğrenci Ö. S. , burada tanıştığı 57 yaşındaki evli 3 coçuk babası İ. D. 'nin tecavüzüne uğradı. Ö. S. 'nin arkadaşının ihbarı üzerine olayın ortaya çıkmasıyla linç edilmek istenen İ. D. , çocukla 3- 10 TL arasında paralar karşılığında cinsel ilişkiye girdiğini ileri sürdü.

Olay, pazartesi akşam saatlerinde Çiğli Harmandalı'da meydana geldi. İlköğretim Okulu öğrencisi Ö. S. , 4 ay önce okuldan arta kalan zamanlarında markette su dağıtımı yapmaya başladı. Hem ailesine katkıda bulunmak hem de eğitim masraflarını karşılamaya çalışan Ö. S. , bu sırada market yanında sigara satışı yapan 57 yaşındaki İ. D. ile tanıştı.

MARKETİN DEPOSUNDA TECAVÜZ

Bir süre sonra İ. D. , iddiaya göre ilk olarak 3 TL verdiği Ö. S. ile marketin deposunda cinsel ilişkiye girdi. Daha sonra aynı olayın birkaç kez tekrarlanmasının ardından yaşananlardan şüphelenip gerçeği Ö. S. 'den öğrenen başka bir erkek çocuk, olayı arkadaşının ablasına anlattı. Kısa sürede tecavüz olayının aile tarafından duyulmasıyla market yanında toplanan kalabalık İ. D. 'yi linç etmek istedi. Bu sırada ailesin ihbarı üzerine markete gelen polis, takviye ekiplerin de müdahalesiyle kurtardığı İ. D. 'yi, gözaltına aldı.

İfadesinde tecavüzü tabul etmeyen İ. D. , 3 ile 10 TL arasında değişen paralar karşılığında Ö. S. ile marketin deposunda cinsel ilişkiye girdiğini ileri sürdü. Ö. S. 'nin ise, zanlının kendisiyle birçok kez zorla ilişkiye girdiğini söylediği belirtildi. İ. D. işlemlerin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam