10 yaşındaki kıza iğrenç taciz

İzmir'de yaşları 10 ve 11 olduğu öğrenilen iki küçük çocuğa cinsel istismar uyguladığı iddia edilen 59 yaşındaki A.H. yapılan ihbar sonucu polis tarafından gözaltına alındı.Kız çocuklarının olayı öğrenip karakola gelen yakınlarından M.A. çıkardığı bıçakla

10 yaşındaki kıza iğrenç taciz

İzmir'de yaşları 10 ve 11 olduğu öğrenilen iki küçük çocuğa cinsel istismar uyguladığı iddia edilen 59 yaşındaki A.H. yapılan ihbar sonucu polis tarafından gözaltına alındı.

Kız çocuklarının olayı öğrenip karakola gelen yakınlarından M.A. çıkardığı bıçakla A.H.'nin oğlu B.H. ile akrabası İ.U.H.'yi vücutlarının çeşitli yerlerinden bıçaklayarak polise teslim oldu.
 
Olay Buca ilçesi Yıldız Mahallesi 441 sokak üzerinde meydana geldi. İddialara göre Konak ilçesinde esnaflık yaptığı öğrenilen 59 yaşındaki A.H. sokak üzerinde oyun oynayan iki kardeş Y.A. ile L.A.'yı bir şey söyleme bahanesiyle yanına çağırdı. Daha sonra kız çocukları A.H.'nin yanına geldiği sırada çocukları arka sokağa götüren yaşlı adam pantolonunu indirerek kız çocuklarına dokunmaya başladı. Bu esnada olayı gören bir mahalle sakini durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri
 
iki küçük çocuğa cinsel istismar uyguladığı iddiasıyla şüpheli olan ve hakkındaki iddiaları kabul etmeyen A.H.
 
Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince sorgulanmak üzere Kemeraltı Polis Merkezi'ne götürüldü. Olay duyan kız çocuklarının yakınları karakola gelmeye başladığı sırada babasının taciz iddiasıyla polis merkezinde sorgulandığın öğrenen B.H.(26) ve akrabası İ.U.H.(25) ile çocukların yakınları arasında çıkan arbedede B.H. ile İ.U.H. vücutlarının çeşitli yerlerinden bıçaklanarak hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan B.H. Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, İ.U.H. ise Dr. Suat Eren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
 
Bıçaklama olayından sonra iki akrabayı kendisinin bıçakladığını söyleyen M.A. polis ekiplerine teslim oldu. İki küçük kız çocuğuna Cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen A.H., Kemeraltı Polis Merkezi önünde artan kalabalıktan gizlice Ahlak Büro Amirliği'ne teslim edildi. Yapılan sorgulamada iddiaları kabul etmediği öğrenilen A.H.'nin işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam