Yanal beğenmedi!

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Bursaspor ile 3-3 berabere kaldıkları maçın ardından takım savunmasını iyi yapamadıklarını söyledi. Ersun Yanal, karşılaşmanın ardından "Futbol için güzel bir maç geçti. Her iki takım pozisyon yarattı, futbol adıa

Yanal beğenmedi!
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Bursaspor ile 3-3 berabere kaldıkları maçın ardından takım savunmasını iyi yapamadıklarını söyledi.
 
Ersun Yanal, karşılaşmanın ardından "Futbol için güzel bir maç geçti. Her iki takım pozisyon yarattı, futbol adıan güzel. Bizim adımıza kazanmanın gerekliliğini yapamadık. Savunmayı iyi yapamadık. Rakibin girdiği pzoisyonlarda bizim duruşumuz iyi değildi. Bizim de hücumda yaptığımız olumlu işler var. Çıkarken top kayıplarını azaltmamız gerekiyor. Deplasmanda üç gol bulduysan, üç gol yememen gerekiyor. Bursaspor da hak etti, biz de hak ettik" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler