Hacıosmanoğlu Koltuğa Oturdu

Trabzonspor'un çiçeği burnunda başkanı mazbatasını alarak resmen göreve başladı

Saat 11.00'da başlayacağı duyurulan mazbata teslim törenine Hacıosmanoğlu ve ekibi zamanında gelmedi. Teslim töreni için gelen eski yöneticiler ise tepki gösterdi. Kısa bir konuşma yapan eski Asbaşkan Nevzat Şakar, İbrahim Hacıosmanoğlu ve arkadaşlarını kutladığını belirterek, "Başarılar diliyorum. Diğer adaylara da bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum. Biz Trabzonspor'un yanındayız. Bundan sonra da yanında olacağız. Herkese teşekkür ediyorum, saygılar sunuyorum" dedi ve diğer eski yöneticilerle birlikte alkışlar eşliğinde toplantı salonunu terk ederek yeni yönetimin geç kalmasını protesto etti.

Hacıosmanoğlu ve ekibinin yaklaşık 30 dakikalık gecikmeyle tesislere gelmesi sonrasında mazbata devir teslim töreni başladı. Genel Kurul Divan Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Özbak, sicil, arşiv ve denetleme kurulu üyeleriyle, yeni yönetim kurulu üyelerinin katıldığı törende bir konuşma yapan bordo mavili takımın 15. Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu şunları söyledi:

"Kulübümüzün başarıları yakalaması adına önce ilkeli duruş, sonra sportif başarı ile sonuca ulaşacağımıza eminiz. Bugüne kadar sergilemiş olduğumuz tutum ve davranışları bundan sonra Trabzonspor kulübüne yakışır şekilde eyleme dönüştürme zamanıdır. Takımımızı inşallah özlenen ve beklenen günlere taşıyacağız."

Daha sonra mazbata teslim töreni yapıldı. Yönetim kurulunun ilk toplantısında görev dağılımı yapılacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Videolar