Vakfıkebir'de yuvarlanan şeker dede öldü

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Vakfıkebir İlçesi Sekmenli Köyünde yaşayan Şeker Çavdar isimli yaşlı bir kişi ısınmak için çalı toplamak amaçlı gittiği ormandan geri dönerken yuvarlanarak düşmesi nedeni ile hayatını kaybetti.Edinilen bilgiye göre; 70

Vakfıkebir'de yuvarlanan şeker dede öldü

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Vakfıkebir İlçesi Sekmenli Köyünde yaşayan Şeker Çavdar isimli yaşlı bir kişi ısınmak için çalı toplamak amaçlı gittiği ormandan geri dönerken yuvarlanarak düşmesi nedeni ile hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre; 70 yaşındaki Şeker Çavdar, evine yakın olan ormanlık alana giderek ısınmak amaçlı odun topladı. Gözlerinde görme sorunu da olduğu ifade edilen Çavdar, eve geri dönerken 20 metre yuvarlanarak alt yola düştü.

Ağır yaralanan Çavdar’ı komşuları görerek ilçe devlet hastanesine kaldırdı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtulamayan yaşlı adam hayatını kaybetti. Hastanede yapılan otopsisi sonrası Çavdar, köyünde defnedildi. Olayla alakalı soruşturmanın başlatıldığı öğrenildi. 

şeker dede hayatını kaybetti

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel