Trabzonspor’da Mustafa Akbaş krizi

Trabzonspor’da Mustafa Akbaş’a büyük vefasızlık.Trabzonspor’da Spoerif Direktör Süleyman Hurma tarafından Kayserispor’a kiralık olarak gönderilmek istenen Mustafa Akbaş’ta kriz yaşanıyor.Bordo-Mavili ekipte geçen sezon 30 maçta forma giyen Mustafa Akbaş B

Trabzonspor’da Mustafa Akbaş krizi

Trabzonspor’da Mustafa Akbaş’a büyük vefasızlık.

Trabzonspor’da Spoerif Direktör Süleyman Hurma tarafından Kayserispor’a kiralık olarak gönderilmek istenen Mustafa Akbaş’ta kriz yaşanıyor.

Bordo-Mavili ekipte geçen sezon 30 maçta forma giyen Mustafa Akbaş Bordo-Mavili teknik heyet tarafından denenmek için 2. Kampa davet edilmesine karşın bu oyuncu teklifi red etti.

1990 doğumlu oyuncu Trabzonspor’un Sportif Direktörü Süleyman Hurma tarafından Bordo-Mavililerin yeni sezon 2.etap Avusturya kampına denenmeye davet edilince Trabzonlu oyuncu Mustafa Akbaş denenmeye  gitmeyince kulüp kendisine takım bulması için haber yolladı.

Sportif Direktör Süleyman Hurma tarafından Kayserispor’a kiralık olarak gönderilmek istenen Mustafa kiralık yerine  bonservisi ile gitmek istediğini belirttiği öğrenildi.

Bordo-Mavili ekipte geçen sezon sol bek pozisyonuna Musa Nizam ve İsak Doğan’ın transfer edilmesine karşı performansı ile takımda forma şansı bulan Mustafa Akbaş’ın durumunun önümüzdeki günlerde netlik kazanacağı ifade edildi. Mustafa Akbaş'a Kasımpaşa'dan da ciddi teklif geldiği belirtildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor