Yine kriz yine M'bia

Trabzonpor'da İbrahim Hacıosmanoğlu yönetimi döneminde transfer edilen ve kendisine 2.2 Milyon Euro imza parası verilen M'bia kendisinden beklentileri boşa çıkardı. Hacıosmanoğlu döneminden biriken alacaklarınıUsta yönetiminin göreve gelmesiyle birlikte a

Yine kriz yine M'bia

Trabzonpor'da İbrahim Hacıosmanoğlu yönetimi döneminde transfer edilen ve kendisine 2.2 Milyon Euro imza parası verilen M'bia kendisinden beklentileri boşa çıkardı. Hacıosmanoğlu döneminden biriken alacaklarınıUsta yönetiminin göreve gelmesiyle birlikte alan M'bia şimdide "sakatım" bahaneleri üretmeye başladı.

Trabzonspor'dan ayrılmak istediğini her hali ile belli eden M'bia son olarak Hami Mandıralı'nın takımın başına gelmesinin ardından yapılan idmanı da sakatlık bahanesiyle yarıda bırakmıştı. Herhangi bir sağlık sorunu olmamasına rağmen önceki akşam da derbide forma giymemek için "Ağrılarım var" diyen M'bia başkan Muharrem Usta'yı kızdırdı.

M'bia için kulüp doktoru Ufuk Şentürk'den rapor isteyen başkan Usta "Hiçbir rahatsızlığı yok" yanıtını alınca küplere bindi. M'bia'nın iyi niyetli olmayan tavrı karşısında başkan Usta'nın da kulüp görevlilerini arayıp "Hemen Tıp Fakültesi Hastenesi'ne getirin bakalım neyi varmış" deyince Kamerunlu oyuncu ve beraberindekiler hastanenin yolunu tuttu.

Hastanede yapılan kontrollerde durumunda herhangi bir olumsuzluğa rastlanmayan M'bia tekrar tesislere gönderilirken başkan Usta'ya bu durumdan bilgi verildi. M'bia ise bu muayenin ardından "Şu anda kendimi iyi hissediyorum. Pazartesi idmanlara başlayabilirim." deyince Muharrem Usta iyice küplere bindi.

M'bia'nın bu tavrının ardından Kamerunlu oyuncunun menajerini arayan Başkan Usta oyuncularının durumu hakkında paylaşımda bulunurken, iyi niyetlerinin suistimal edildiğini ve bundan sonra sert tedbirler uygulayacaklarını söyledi. Yaşanan bu gelişmelerin ardından Bordo Mavili yönetimin nasıl bir çözüm yolu bulacağı merak konusu.

Kaynak: Günebakış

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor