Vizyon + kadro mühendisliği = Küme hattı!

Trabzonspor'da eleştiri sesleri sert şekilde yükselmeye başladı.

Vizyon + kadro mühendisliği = Küme hattı!
Haber61 Spor Servisi

Süper Lig'de 12 hafta geride kalırken Trabzonspor 12 puan toplayarak ligde alt sıralara demir attı. Bordo mavililerde yapılan transferlerin tutmaması ve sahadaki oyunun da istenilen seviyede olmaması eleştiri oklarını teknik direktör Ersun Yanal ile Başkan Muharrem Usta'nın üzerine yöneltti.

Sezona başlarken bu yılı iyi bir seviyede bitirip gelecek sezon için şampiyonluğa oynayan bir takım kurma hedefi olduğunu her fırsatta dile getiren ve vizyonlarının 50. yılda şampiyonluk olduğunu belirterek göreve gelen Muharrem Usta ve ekibi sert şekilde eleştiriliyor. Usta'nın transfer dönemi öncesinde kulübün ana sorununun "kadro mühendisliği" olduğunu söylemesine rağmen kurulan kadronun ve transferlerin etkisiz olması bordo mavilileri çileden çıkarttı. Bu durum "Kadro mühendisliği buysa şampiyonluk kadrosu kim bilir nasıl olacak?" yorumlarını beraberinde getirdi. Her fırsatta "sabır" isteyen yönetimin buna karşılık umut vermemesi de taraftarları kızdıran bir başka nokta oldu.

Öte yandan Trabzonspor'da devre arası transfer dönemi kurtuluş olarak görülse de sezon başında yapılan hataların bu dönemde de tekrar edilmesinden korkuluyor. Sahasında rezalet, deplasmanda ise felaket bir görünüm sergileyen bordo mavililerde yönetimin daha net kararlar alarak duruma el koyması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor