"Türk futbolundaki adalet için bir ışık"

Trabzonspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yakup Aslan, Cüneyt Çakır ve Metin Tokat'a verilen cezaların Türk futbolu için bir ışık olduğunu söyledi. Aslan sosyal medyada yaptığı açıklamada "Önce Adalet" diyerek "Galatasaray maçında gösterdiği adaletsi

"Türk futbolundaki adalet için bir ışık"

Trabzonspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yakup Aslan, Cüneyt Çakır ve Metin Tokat'a verilen cezaların Türk futbolu için bir ışık olduğunu söyledi.

Aslan sosyal medyada yaptığı açıklamada "Önce Adalet" diyerek "Galatasaray maçında gösterdiği adaletsiz yönetimle Trabzonspor'umuzun mağlubiyetinde baş etken olan hakem C.Ç.'ye ve ona haksız yere yüksek puan veren gözlemci Metin Tokat'a verilen "dinlendirme" cezaları, futbolda adaletin tecellisi için küçükte olsa bir ışık yakmıştır. Umarım Türk futbolu için hayırlara vesile olur " ifadelerini kullandı.

İşe o paylaşım;

 

we-005.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor