TS ile anılan golcüden mesaj var!

İtalyan basınında Adı Trabzonspor'la anılan  Cezayirli forvet İshak Belfodil'den transfer açıklaması geldi. 1.92 boyundaki golcü oyuncu, Parma Today gazetesine verdiği demeçte, "Benimle ilgilenen birkaç takım var. Mali ve rekabetçi noktadan bakarak iyi bi

TS ile anılan golcüden mesaj var!
İtalyan basınında Adı Trabzonspor'la anılan  Cezayirli forvet İshak Belfodil'den transfer açıklaması geldi.
 
1.92 boyundaki golcü oyuncu, Parma Today gazetesine verdiği demeçte, "Benimle ilgilenen birkaç takım var. Mali ve rekabetçi noktadan bakarak iyi bir seçim yapmak istiyorum" dedi. Haberde Belfodil'le ilgilenen takımlar arasında Trabzonspor'un yanı sıra Sporting ve West Ham'ın da yer aldığı kaydedildi. 
 
23 YAŞINDA 5 TAKIM GEZDİ
Serie A'da bu sezon 23 maçta 1 gol atıp, 3 asist yapan 23 yaşındaki İshak'ın Parma küme düştüğü için serbest kaldığı belirtiliyor. Belfodil'in Trabzonspor'un Cezayirlileri Belkalem ve Medjani ile görüşerek bilgi aldığı da dile getiriliyor. Profesyonel kariyerine Lyon'da başlayan İshak; Bologna, Parma, İnter ve Livorno formalarını giydi. Cezayir Milli Takımı'nda da 12 karşılaşmada 2 golü var.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor