Trabzonspor'un yıldızı için flaş iddia! "Juventus'un yolunu tutabilir"

Trabzonspor ile sözleşmesi sona erecek olan Nicolas Pepe için transfer iddiası ortaya atıldı.

Trabzonspor'un yıldızı için flaş iddia! "Juventus'un yolunu tutabilir"

Trabzonspor'da sezon başında Arsenal'den bedelsiz olarak kadroya katılan Nicolas Pepe'nin geleceği belirsizliğini korurken, yıldız için sürpriz bir transfer iddiası ortaya atıldı.

Bordo mavili takım ile olan sözleşmesi sona erecek olan ve yüksek maliyeti nedeniyle takımda kalma ihtimali düşük görülen Fildişi Sahilli oyuncu için Juventus'un devreye girdiği öne sürüldü.

"Juventus Pepe'yi gündemine aldı"

İtalyan basınında yer alan haberlere göre kanat oyuncusu arayışında olan Juventus, Trabzonspor ile sözleşmesi sona erecek olan Nicolas Pepe'yi gündemine aldı.

"Trabzonspor'da devam etme ihtimali düşük"

Juventus'un, sezon sonunda Pepe ile bir görüşme gerçekleştireceği ve taleplerini soruşturacağı vurgulanırken, oyuncunun Trabzonspor'daki kariyerine devam etme olasılığının düşük olduğu vurgulandı.

nicolas-pepe-2.jpg

4 gol attı, 2 asist yaptı

Bu sezon Trabzonspor forması altında 15 resmi maça çıkan 28 yaşındaki oyuncu, 4 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.

Trabzonspor'dan KAP'a yapılan bildirimde, 1 yıllık sözleşme imzalanan Pepe 2023-2024 sezonu için 1 milyon 600 bin Euro imza parası ve 1 milyon 750 bin Euro garanti ücret kazanıyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor