Trabzonspor'da yıldız oyuncuya ceza gelecek mi? Yönetim kararını verdi

Trabzonspor'da halı saha maçı görüntüleri sosyal medyaya düşen Pepe için yönetim kararını verdi.

Trabzonspor'da yıldız oyuncuya ceza gelecek mi? Yönetim kararını verdi

Trabzonspor'un Fildişi Sahilli yıldızı Nicolas Pepe'nin Trabzon'da bir halı saha maçında görülmesi ve görüntülerin sosyal medyaya düşmesi büyük yankı uyandırmıştı.

Bazı bordo mavili taraftarlar, yıldız oyuncunun halı saha maçında oynamasına tepki gösterirken, halı yetkilileri, oyuncunun rica üzerine çok kısa süre sahada kaldığını ifade etmişti.

Yönetim ile teknik ekipten yaptırım kararı

Pepe'nin halı saha maçında oynadığına dair görüntülerin sosyal medyada yer alması Trabzonspor yönetimi de harekete geçirdi.

Yönetim ile teknik ekip arasında bir istişare yapıldığı, yıldız oyuncuya yaptırım uygulanacağı öğrenildi.

pepe-hali-sahada.webp

Pepe'nin Trabzonspor performansı

Bordo mavili takım ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan deneyimli oyuncu, bu sezon Trabzonspor forması altında 18 resmi maçta 5 gol ve 2 asistlik performans sergilemiş durumda.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler