Trabzonspor’un tesisleri ne olacak? Başkan açıkladı…

Ekonomik sorunlar nedeniyle zor günler geçiren Trabzonspor’da yeni sezon öncesinde yeni kaynak arayışları sürüyor.   Yeni sezona yetişip yetişmeyeceği merakla beklenen Akyazı stadının isim hakkının yaratacağı kaynağın yanısıra Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’

Trabzonspor’un tesisleri ne olacak? Başkan açıkladı…
Ekonomik sorunlar nedeniyle zor günler geçiren Trabzonspor’da yeni sezon öncesinde yeni kaynak arayışları sürüyor.
 
Yeni sezona yetişip yetişmeyeceği merakla beklenen Akyazı stadının isim hakkının yaratacağı kaynağın yanısıra Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nden de kaynak yaratmak isteyen Başkan Muharrem usta tesislerin devriyle ilgili kendilerine gelen bir teklif olmadığını söyledi.
 
Usta, mevut tesislerin DHMİ’nin büyüme projesi içinde yer alabileceğini, bu konuda girişimleri olduğunu ama bunun gerçekleşmemesi halinde tesisleri başka şekilde değerlendirmeyi planladıklarını, Trabzonspor’un kendine yaraşır bir başka organizasyon içine daha girmesi gerektiğini düşündüğünü, mevcut tesisleri A ve B planı ile değerlendirdiklerini, sonucun ne olacağını hep birlikte göreceklerini söyledi. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor