Trabzonspor'un eski futbolcusundan flaş sözler! "İki futbolcu top almamak için saklanıyor..."

Hamdi Zıvalıoğlu, Trabzonspor'un Alanyaspor galibiyeti sonrası değerlendirmelerde bulundu.

Trabzonspor'un eski futbolcusu ve teknik direktör Hamdi Zıvalıoğlu, bordo mavili ekibin Alanyaspor'u 1-0 mağlup ettiği mücadele sonrası değerlendirmelerde bulundu.

Hamdi Zıvalıoğlu'nun değerlendirmeleri şu şekilde;

"DOĞRULARI YAPMAKTA ZORLANIYORUZ"

Ortada sadece kazanılmış bir 3 puan var. Doğrular yapıldı, hayatalar yapıldı mı? Hepsi yapıldı. Doğruyu ve yanlışı anlamak önemli.

Takım yine geriden oyun kuracak mı diye soruluyordu. Abdullah Avcı yine bunu denedi. İki tane 6 numara ile oynandı. Birbirini yukarı çekecek oyuncu yoktu. Kopukluk çok fazla. Doğruları yapmakta zorlanıyoruz.

"TOP ALMAMAK İÇİN..."

Trabzonspor'da iki tane merkez oyuncusu bazen saklanıyor. İkisi de saklanıyor, bazen top almamak için epey çaba sarf ediyorlar.

"ÖMÜR'ÜN ÖZ GÜVENE İHTİYACI VAR"

Abdülkadir Ömür'ün öz güvene çok çok ihtiyacı var. Onu farklı yerlere getirmek gerek. Ona bu öz güveni yaşatmak ve takımı yukarı çekmek önemli.

zivalioglu-alanya-macini-degerlendirdi-2.jpg

"MEHMET CAN KENDİNİ GELİŞTİRMELİ"

Mehmet Can Aydın defansif anlamda iyi ama bu oyun tarzına uygun durmuyor. Hücum anlamında top ve oyun tekniği anlamında kendisini geliştirmeli.

"TOPU KAZANMA İSTEĞİ OLACAK..."

Baniya bütün hava toplarında var ama karşıladığı topların tamamı rakibe gitti. Ancak bu sadece Banyia ile alakalı değil. Takım arkadaşlarının da o topu kazanma isteği olacak. O iştahı futbolcularda göremedik.

Trabzonspor'a bir 8 numara lazım. Muhakkak lazım. Topu iki tarafa da taşıyabilen bir futbolcu gerek.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler