Trabzonspor'da Abdullah Avcı ilk oradan başladı! Yeniden devreye alındı

Trabzonspor'da Alanyaspor maçı galibiyetinin şifreleri ortaya çıktı.

Trabzonspor'da Abdullah Avcı ilk oradan başladı! Yeniden devreye alındı

Trabzonspor, Nenad Bjelica ile yollarını ayırdıktan sonra Milli ara döneminde takımın başına Abdullah Avcı'nın geçmesiyle Alanyaspor'u galibiyetle geride bıraktı. Deneyimli teknik direktörün göreve başlamasıyla takımda hemen dikkat çeken bir gelişme yaşandı.

Bordo-Mavili takımın tecrübeli hocası Abdullah Avcı, ikinci dönemine zaferle başladı ve camiaya moral oldu. Avcı'nın önderliğinde, iç sahada oynanan maçlar adeta bir kabus haline geldi. Daha önce Abdullah Avcı yönetiminde Akyazı'da 48 iç saha maçına çıkıldı ve bu karşılaşmalardan 31 galibiyet, 13 beraberlik ve 4 yenilgi elde edildi. Avcı, iç sahada 2.20 puan ortalaması yakalayarak önemli bir başarıya daha imza atmış oldu.

Tecrübeli çalıştırıcı, takımıyla sadece 10 gün bir arada çalışmasına rağmen Alanyaspor karşısında zafer elde etti. Galibiyetin ardındaki sırra gelince, Abdullah Avcı'nın laboratuvarına göz atmak gerekiyor.

Oyuncuların Performansı Artırıldı

Trabzonspor'da daha önce şampiyon olduğu dönemde büyük bir rol oynayan laboratuvar, deneyimli teknik adamın yeniden göreve gelmesiyle tekrar aktif hale geldi. Avcı ve ekibi, oyuncuların bireysel yeteneklerini belirlemek için çeşitli değerlendirmelerde bulundu. Bu veriler, oyuncuların performansını artırmak ve takıma daha fazla katkı sağlamak için kullanıldı. Avcı, oyuncularına hedeflerini ve potansiyellerini açıkça ileterek hem bireysel hem de takım hedeflerini belirledi.

Trabzonspor'un Alanyaspor galibiyeti, Abdullah Avcı'nın takıma getirdiği yeni yaklaşımın ve özverili çalışmalarının bir sonucu olarak ortaya çıktı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler