Trabzonspor'un eski futbolcusu açıkladı! "Abdullah Avcı'nın iki şeye ihtiyacı kaldı..."

Trabzonspor'un eski futbolcusu Hamdi Zıvalıoğlu, bordo mavili takımın Başakşehir maçı ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu.

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Başakşehir'i Visca'nın golüyle 1-0 mağlup etti ve adını yarı finale yazdırdı.

Bordo mavili takımın eski futbolcusu ve teknik direktör Hamdi Zıvalıoğlu, maçın ardından Haber61 canlı yayınında değerlendirmelerde bulundu.

Hamdi Zıvalıoğlu'nun açıklamaları şu şekilde;

"İlk yarıda 4 net pozisyon vardı"

Trabzonspor hak ettiği bir galibiyet aldı. 95 dakikada neredeyse rakibe pozisyon verilmedi. Hem savunma hem de hücum olarak iyi işler yapıldı. İlk yarıda 4 net pozisyon vardı.

Trabzonspor gerçekten iyi bir oyun oynadı. Bu maç 3-0 ya da 40- bitebilirdi ama son anlarda zorlanıldı. Giren oyuncuların katkısı daha üst seviyede olursa, Trabzonspor daha farklı bir konuma da gelebilir.

ts1.webp

"Hocanın iki şeye ihtiyacı kaldı"

Sakatlıklar oldu. Eğer Trabzonspor sakatlık açısından çok fazla sorun yaşamazsa üstüne koya koya gidecektir. Hocanın iki şeye ihtiyacı kaldı: Birincisi oyuna giren oyuncuların katkı vermesi, diğeri de vuruş pozisyonlarında daha iyi sonuçlar alınması. Genel olarak Trabzonspor iyi yolda gidiyor.

Berat bu maçta çok iyi oynadı. Son bölümde yoruldu, yerine bir hamle yapılır mı diye bekledim. Bir huyundan vazgeçmeli, topla daha az oynamalı. Ama bu maçta şunu da anladım, Abdullah Hoca Baniya'ya hiç güvenmiyor. Baniya stopere girip, Mendy orta sahaya çekilebilirdi. Ama sonuç olarak Trabzonspor iyi oyunla bu maçta kazandı.

Trabzonspor'un yarı finalde rakibi kim olursa olsun, bu maçtaki oyunun hakkı finaldir. Başakşehir ise bu maçta çok silikti. Ne oynamaya çalıştıklarını fazla anlayamadım.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor